Met je vrienden met je eigen bus op reis

Met je vrienden een roadtrip met een bus maken heeft enorm veel voordelen. Met een bus van VANcation ben je ook nog eens onafhankelijk en vrij om te om te gaan waar jullie willen.

Alleen de voorpret al
Samen reizen is samen voorbereiden. Wanneer je met je maatjes op reis gaat stippel je samen de route uit, bedenk je de leukste plannen, zorg je samen voor de inkopen en denk je na wat je in je bus mee wilt nemen en heb je samen dus al voorpret. Daarnaast is het ook lekker praktisch natuurlijk, je hoeft niet alles alleen te doen. 

Je leert elkaar echt kennen
Buiten de gezelligheid heb je natuurlijk echt veel tijd voor elkaar. Samen deel je de leukste ervaringen en natuurlijk ook de mindere dingen. In de bus praat je al lekker bij, hoe fijn is dat. Even als vrienden helemaal los van de het hectiek van je school of (bij)baan. 

Geld besparen
Samen reizen is meestal een stuk goedkoper omdat je de kosten kunt delen. Denk aan een campingplaats. Maar ook het huren van je bus bij VANcation is natuurlijk direct al veel voordeliger. 

Samen leer je meer
Wanneer je samen reist leer je samen keuzes te maken. Maar ook van elkaars kennis gebruik te maken. Zo spreekt misschien die ene vriendin perfect Frans, terwijl jij weer een kei bent in budgetteren. Zo leer je van elkaar en raak je perfect op elkaar ingespeeld. 

Terugkijken en nieuwe plannen maken
Je bent weer thuis. Niemand die het geweldige gevoel van je vakantie en natuurlijk de heimwee beter begrjipt als je vrienden. Samen kijk je terug en maak je plannen voor de volgende geweldige roadtrip!

met-je-vrienden-op-reis-met-een-eigen-bus
beste-vrienden-busreis
met-je-vrienden-op-reis-met-een-eigen-bus
beste-vrienden-busreis