VANcation.nl Blog

Via onze blog kun je inspiratie opdoen over leuke en interessante plaatsen, nieuws van VANcation.nl en tips voor een onvergetelijke reis.  Maar vooral delen we hier de vakantie ervaringen. Wie weet sta jij binnenkort in dit rijtje!

Busje huren weekendje weg

Plan nu je vakantie of roadtrip met je vrienden en regel je VAN bij VANcation.nl. Eenvoudig huren voor de zomervakantie en genieten van ultieme vrijheid en avontuur.

Busje huren voor de zomervakantie

Plan nu je vakantie of roadtrip met je vrienden en regel je VAN! Bij VANcation.nl huur je heel eenvoudig een busje voor de zomervakantie en geniet je van ultieme vrijheid en avontuur.

Roadtrip Europa

Bij VANcation.nl regel je een bus voor de perfecte roadtrip door Europa. Verzamel je vrienden, maak plannen, regel je bus en ga op pad! 

Regel direct je camping via onze partner

Een perfecte bus voor je roadtrip boek je natuurlijk via VANcation. Ben je daarnaast op zoek naar een goede camping om van je vakantie een succes te maken? VANcation is partner van Eurocampings.eu. 

Maak een roadtrip door... Nederland!

Huur een bus en maak een wijntrip met je vrienden!

Even wat anders, wel eens gedacht aan een wijntrip met je vrienden? Het najaar leent zich daar perfect voor. Hoewel bier nog atijd het populairste drankje is drinkt ook gemiddeld 43% van je vrienden graag een goede wijn.

Bus huren Wintersport

Huur bij VANcation.nl een bus voor de wintersport vakantie van je leven! De bus waar je bij ons mee op wintersport gaat is ruim, comfortabel en veilig en super voordelig.

Met je vrienden met je eigen bus op reis

Reizen wordt alleen maar populairder en op reisgebied is echt bijna alles mogelijk. Je kunt dit in je eentje doen, maar niks is leuker als het delen van je ervaringen met je vrienden. 

Buscamper huren vanaf 75,- euro per nacht!

Bij VANcation.nl verhuren we naast personenbussen ook buscampers. Zo regel je je vervoer en je slaapplaats in 1 keer. 

Bus huren roadtrip Zuid Engeland

Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt, maar een roadrtip met een personenbus van Vancation.nl naar Zuid Engeland kan een gave beleving zijn. Je rijdt in ongeveer naar drie uur naar Duinkerke en daar pak je de kanaaltunnel of het veer naar Dover. 

Weekendje Hamburg?

Er gaat niets boven het ontdekken van de zijstraatjes, het nachtleven en historische monumenten van een nieuwe stad.